Gyakran ismételt kérdések

A Penny rejtvényt akciós reklámújságunkban, illetve online a "Lapozható reklámújság"-ban is megtalálja a www.penny.hu oldalunkon, valamint a rejtveny.penny.hu oldalon a "Rejtvények" menüpontban. Minden héten új rejtvénnyel várjuk játékos kedvű Vásárlóinkat.

A "Regisztráció" menüpontban kérjük adatai megadását, amely a kitöltését követően rögzítésre kerül adatbázisunkban. A regisztráció befejezését követően az e-mail cím és jelszó párossal azonnal beléphet és megfejtheti aktuális rejtvényünket.

Amennyiben jelszavát elfelejtette, kérjük, kattintson a "Bejeletkezés" menüpontra, ahol az "Elfelejtette a jelszavát?" linkre kattintva igényelhet új jelszót.

A megfejtést kizárólag elektroikusan áll módjában feltölteni a rejtveny.penny.hu weboldalon történt regisztrációt követően. Kérjük, a regisztrációt követően legyen szíves jeletkezzen be a "Bejelentkezés" gombra kattintva e-mail címe és jelszava megadásával. Az aktív rejtvények ekkor megjelennek, és módjában áll megadnia a megfejtést. A megfejtéseket szóközzel illetve a rejtvényben megjelenő módon (szóköz nélkül) is elfogadjuk. Felhívjuk arra szíves figyelmét, hogy hétfőn, kedden és szerdán két rejtvény aktív.

Kérjük, győződjön meg az Ön által beírt adatok helyességéről, illetve a kis-és nagybetűk helyes használatáról. Amennyiben jelszavát elfelejtette, kérjük, kattintson a "Bejelentkezés" menüpontra, ahol az "Elfelejtette a jelszavát?" linkre kattintva igényelhet új jelszót.
Amennyiben fentieket követően sem tud bejelentkezni, kérjük, írja meg a rendszer által kiadott hibaüzenetet a rejtveny@penny.hu e-mail címre, ahol az adatok egyeztetését követően segítünk Önnek fiókja elérésében.


Más kérdése van? Lépjen velünk kapcsolatba