Gyakran ismételt kérdések

A PENNY rejtvény a https://www.penny.hu/rejtveny oldalon, valamint a https://rejtveny.penny.hu/ oldalon kerül megjelenítésre. A játékszabályzat a https://rejtveny.penny.hu/ oldalon, a Szabályzat fülre kattintva olvasható el.

A https://rejtveny.penny.hu/ oldalon a Regisztráció (Bejelentkezés melletti) fülre kattintva lehetséges a regisztrációt elvégezni.
A Regisztráció során a *-gal jelölt adatok megadása kötelező: vezetéknév, keresztnév, e-mail cím (melyre a nyertes értesítő e-mail érkezhet), jelszó kétszeri begépelése, irányítószám, település, utca, házszám, az Önhöz legközelebbi PENNY üzlet megadása, születési idő. A regisztráció véglegesítéséhez szükséges kipipálni a jelölő négyzeteket a Játékszabályzat, valamint az Adatkezelési és Adatvédelmi szabályzat elolvasása után, továbbá a „Nem vagyok robot” funkciót.
A regisztráció a Játék teljes időtartamára érvényes, egy e-mail címmel csak egyszer lehet regisztrálni, egy e-mail címről hetente kizárólag egy megfejtés küldhető. Egy regisztrációval kizárólag egy Játékos játszhat. A Regisztráció követően a belépés a Bejelentkezés gombra kattintva lehetséges.

Új jelszó igénylésére csak és kizárólag Önnek van lehetősége, a https://rejtveny.penny.hu/ oldalon a Bejelentkezés gombra, majd az „Elfelejtette a jelszavát?” kérdésre kattintva. Legyen szíves megadni e-mail címét, mellyel regisztrált rejtvény oldalunkra, rendszerünk aznap megküldi az új jelszót.

Felhívjuk figyelmét, amennyiben a beérkezett üzenetek között nem találja új jelszavát, úgy kérjük Önt, hogy nézze meg a Promóciók és a Spam mappában is. A jelszó megérkezése után, kérjük, a rejtvény oldalon a Bejelentkezés gombra kattintva legyen szíves begépelni e-mail címét, és kimásolni az új jelszót (ctrl billentyű és a c betű együttes megnyomásával), és beilleszteni (ctrl billentyű és v betű együttes megnyomásával) a jelszó mezőbe.

Az új jelszavának módosítására a bejelentkezést követően van mód (az e-mail cím és az új jelszó begépelése vagy bemásolása), a jobb felső sarokban lévő gombra kattintva (melyre a regisztrációkor megadott név szerepel) a Jelszó módosítása fülön belül. Továbbá tájékoztatjuk Önt, hogy nem áll rendelkezésre más lehetőség a jelszó megküldésére.

A megfejtést kizárólag elektronikusan áll módjában feltölteni a https://rejtveny.penny.hu weboldalon történt regisztrációt követően. Kérjük, a regisztrációt követően, legyen szíves bejelentkezni a Bejelentkezés gombra kattintva e-mail címe és jelszava megadásával. A főoldalon látható az aktív rejtvény, mely megfejtését módjában áll feltölteni. Legyen szíves a Megfejtés feltöltése gombra kattintani. A rejtvény kép nem kitölthető. A megfejtéseket a rejtvény kép feletti hosszú fehér csíkban (lehetőség szerint ékezetekkel ellátva, a megfejtés végén az írásjelek feltüntetése nem szükséges, valamint a rendszer nem tesz különbséget kis és nagy betűk között) lehetséges feltölteni a „Megfejtés beküldése” gomb megnyomásával.

A rejtvény kép letöltése és/vagy kinyomtatása esetén lehetőség szerint a Google Chrome böngészőt használja. Kérjük Önt, hogy kattintson a https://www.penny.hu/rejtveny oldalra, majd az aktuális rejtvény képére. A rejtvény kép jobb oldalán található a letöltés és nyomtatás gomb.

Továbbá, lehetőség van a https://rejtveny.penny.hu oldalon keresztül is letölteni és kinyomtatni a rejtvény képét. Bejelentkezés után (e-mail cím és jelszó megadása) szükséges az aktuális rejtvénynél a „Megfejtés beküldése” gombra klikkelni, ebben az esetben a rejtvény kép felett megjelenő „Letöltés” gombra kattintva van lehetőség a letöltésre.

Kérjük Önt, hogy legyen szíves leellenőrizni a beírt adatok helyességét. Amennyiben Ön a regisztrációt korábban már elvégezte, a Bejelentkezés gombra kattintva lehetséges a bejelentkezés, a regisztrációkor megadott e-mail cím és jelszó megadásával. A bejelentkezéshez szükséges adatok helyes begépelése esetén Ön be tud lépni. Amennyiben jelszavát elfelejtette, kérjük, kattintson a Bejelentkezés gombra, majd az Elfelejtette a jelszavát? kérdésre.

A személyes adatai, e-mail címe módosítása bejelentkezés után lehetséges (e-mail cím és jelszó begépelése). Bejelentkezés után a jobb felső sarokban megjelenő gombra szükséges kattintani, amelyen a regisztrációkor megadott neve került kiírásra.

A feltöltött megfejtései megtekinthetők, bejelentkezés után a jobb felső sarokban megjelenő gombra, majd a legördülő listában a „Megfejtéseim” fülre kattintva van lehetőség.

A sorsolás a helyes megfejtést beküldők között zajlik le. Hetente 5 Nyertes és 5 Pótnyertes kerül kisorsolásra. A Sorsolás a véletlenség elvének eleget tevő, számítógépes program segítségével történik, mely nem nyilvános.

A játékszabályzatunknak megfelelően eljárva a nyerteseinket a regisztrációkor megadott e-mail címen értesítjük nyereményükről.

A nyertesekkel történt egyeztetést követően van mód és lehetőség a nevüket nyilvánosságra hozni, amely elektronikus úton zajlik. Amennyiben a nyertesekkel a kapcsolatfelvétel sikeresen lezajlott, úgy nyilvánosságra hozható a névsor a https://rejtveny.penny.hu oldalon.


Más kérdése van? Lépjen velünk kapcsolatba